Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ποιές ομάδες θέλουν να δανειστούν τον Μάριο Βρουσάι

Ένας από τους παίκτες που είναι εκτός πλάνων για τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό είναι ο Μάριος Βρουσάι. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να έχει χώρο και ρόλο στην ομάδα αν πείθονταν ότι μπορεί να δοκιμάσει και να αντεπεξέλθει ως δεξί μπακ που θέλησε να τον καθιερώσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Στην αρχή φάνηκε θετικός ο Μάριος αλλά τελικά δεν θέλησε να το συνεχίσει, βλέπει τον εαυτό του μόνο ως εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απαραίτητο… Μεταπτυχιακό του Φαντιγκά.

Κάπως έτσι τώρα είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ενδιαφέρον υπάρχει και μάλιστα λέγεται ότι δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον θέλουν. Η πορτογαλική Ρίο Άβε έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον δανειστεί ενώ το ίδιο ισχύει και για την ολλανδική Βίλεμ. Η τελευταία γνωρίζει πολύ καλά τον Μάριο όπως και ο Μάριος την ομάδα αφού εκεί αγωνίστηκε ξανά δανεικός στο παρελθόν, από τον Γενάρη του 2019 ως τον Ιούνιο του 2020.

Το κακό με τη Βίλεμ ως επιλογή αυτή τη στιγμή είναι ότι την αμέσως προηγούμενη σεζόν υποβιβάστηκε στη β’ κατηγορία της Ολλανδίας και είναι άγνωστο αν τον ενδιαφέρει τον Μάριο να αγωνιστεί σε μια ομάδα που ξέρει αλλά πια είναι σε υποδεέστερο πρωτάθλημα.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πόσους οπαδούς θα πάει στη Χάιφα ο Ολυμπιακός

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News