Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ποιά μισή αλήθεια δεν μας λένε οι Πορτογάλοι για τον Εστέβες

Κλείνει κι έρχεται. Αυτό γράφουν τις τελευταίες ώρες με επιμονή το ένα μετά το άλλο τα πορτογαλικά ΜΜΕ για τον Τόμας Εστέβες ο οποίος φέρεται να προβάρει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Ο 20χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ ανήκει στην Πόρτο και σύμφωνα με όσα λένε και γράφουν στην ιβηρική ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να αποτελέσει μία από τις καλοκαιρινές μεταγραφές των πρωταθλητών της Super League.

Είναι άραγε έτσι όπως τα γράφουν οι Πορτογάλοι; Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι περίπου η… μισή αλήθεια περί Ολυμπιακού και Εστέβες. Τι εννοούμε; Ναι, ο Τόμας Εστέβες τέθηκε υπόψιν των ερυθρόλευκων. Τους προτάθηκε ως μια ωραία ιδέα ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας. Τους προτάθηκε ως δανεικός. Από εκεί και έπειτα ωστόσο οι Πορτογάλοι δε λένε το άλλο μέρος της αλήθειας. Ποιό είναι αυτό;

1) Ο Τόμας Εστέβες δεν είναι όσο κλεισμένος μας λένε οι Πορτογάλοι. 2) Ο Τόμας Εστέβες δεν προορίζεται να αποτελέσει τη μεταγραφή δεξιού μπακ που ψάχνει εναγωνίως ο Ολυμπιακός. Δεν θα γίνει αντι-Λαλά, δηλαδή βασικός δεξιός μπακ. Θα αποτελέσει, αν έρθει, μια εναλλακτική. Ο βασικός δεξιός μπακ θα πρέπει να αναζητηθεί στα ονόματα που ήδη ξέρουμε (Άβιλα, Μπάλντοκ, Κόουτο κτλ) και κάποια που πιθανώς δεν ξέρουμε. Υπομονή λοιπόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαφές Μόντσα με Ολυμπιακό για Μαντί Καμαρά

Καραπαπάς: Εμείς διαλέγουμε, δεν μας διαλέγουν, έρχονται ανακοινώσεις

Επίσημο αντίο Ολυμπιακού σε Μοντέστο

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News