Ολυμπιακός Μεταγραφές: Όλα τα δεδομένα της πώλησης Ονιεκούρου

Δεν χρειαζόντουσαν να πολλαπλασιάζονται καθημερινά τα πρωτοσέλιδα στην Τουρκία για να καταλάβει κανείς ότι ο Χένρι Ονιεκούρου δεν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Πειραιά την επόμενη σεζόν. Ή μάλλον δεδομένα δεν θα έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς. 

Να τα βάλουμε λίγο κάτω τα πράγματα για να μην μπερδεύεστε. Ο Ονιεκούρου και μεγάλο και πολυετές συμβόλαιο έχει με τον Ολυμπιακό (έως το καλοκαίρι του 2025), αλλά, άτυπα, είναι ελεύθερος να ψάξει νέα ομάδα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, δηλαδή, έχουν επιτρέψει στον Νιγηριανό εξτρέμ και στον μάνατζερ του να σκανάρουν την αγορά, να φέρουν πρόταση και εν συνεχεία οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν φιλικά. 

Το μήνυμα του Ολυμπιακού: Άλλο φεύγεις, άλλο… μας πιάνουν κοροϊδο

Δεν συνιστά έκπληξη η παραπάνω πληροφορία, αλλά είναι είδηση. Τι μέλλει γενέσθαι για να μπει τέλος στη σύντομη καριέρα του Ονιεκούρου στο λιμάνι; Να πειστεί η αγαπημένη του Γαλατασαράι να καταβάλλει στον Ολυμπιακό ένα ποσό που θα ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους». Άλλο «φεύγεις», άλλο «μας πιάνουν κοροϊδο». Υπάρχει διαφορά που έχει υπογραμμιστεί σε όλους τους τόνους, τόσο στον ίδιο τον παίκτη, όσο και στον ατζέντη του.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας προφανώς και θέλουν να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που δεν δικαιολόγησε στο ελάχιστο την παρουσία του στην ομάδα, αλλά απ’ την άλλη δεν σκοπεύουν να πέσουν… θύματα εκμετάλλευσης (για να το πούμε πιο λαϊκά). 

Όλες οι ενδείξεις, πάντως, συνηγορούν ότι εύκολα ή δύσκολα ο Ονιεκούρου θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και την αγαπημένη του Γαλατασαράι. Όπως αποδείχτηκε τον προηγούμενο χρόνο το μυαλό του Νιγηριανού είχε μείνει… κολλημένο στην Πόλη και έδειξε να βρίσκεται μόνο σωματικά και όχι πνευματικά στην Ελλάδα. Στη Γαλατά ήθελε να αγωνίζεται και εκεί πιθανότατα θα καταλήξει. 

Οι «ερυθρόλευκοι» του άνοιξαν το δρόμο, τα σκυλιά… είναι για τα καλά δεμένα, και απλά βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το διαζύγιο. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News