Ολυμπιακός Μεταγραφές: Μπορεί να έρθει τώρα ή μόνο μετά ο Γκουστάβο Σκάρπα;

Πολύ σημαντικά είναι τα 24ωρα που διανύει ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει τον Γκουστάβο Σκάρπα. Ως γνωστόν ο πρωταθλητής της Super League έχει καταθέσει μια σπουδαία πρόταση στον 28χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο που τον έχει καλύψει απόλυτα. Αντιθέτως η Παλμέιρας στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης δεν συμμερίζεται την ικανοποίηση και δεν έχει καμία διάθεση να τον δει τώρα να φεύγει για να πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του όνειρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από ποιές χώρες υπάρχουν προτάσεις για Τικίνιο;

Το συμβόλαιο του Σκάρπα λήγει τον Δεκέμβριο και η Παλμέιρας φέρεται να προτιμάει να τον χάσει τότε ως ελεύθερο παρά να στερηθεί άμεσα τις υπηρεσίες του. Λέμε φέρεται γιατί υπάρχουν και κάποιοι που εκτιμούν ότι οι Βραζιλιάνοι, βλέποντας πόσο θέλει ο Ολυμπιακός τον παίκτη, επιχειρούν να πιέσουν ώστε να αποκτήσουν ένα υψηλότερο αντίτιμο. Μπορεί άραγε αυτή η άρνηση της Παλμέιρας για να παραχωρήσει από τώρα τον Σκάρπα να καμφθεί και να τον δούμε σύντομα στην Ελλάδα; 

Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο αν και δεν είναι το πλέον πιθανό. Το πλέον πιθανό είναι ο αριστεροπόδαρος άσος να υπογράψει από τώρα στον Ολυμπιακό και να αφιχθή στην Ελλάδα με τον ερχομό του 2023. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τζακ Γκρίλις έκανε προπόνηση στο Ρέντη!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News