ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Η Πόρτο προτείνει πακέτο λεφτά και Σόουζα για Σεμέδο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Πόρτο πρότεινε στον Ολυμπιακό και τον 21χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Αφόνσο Σόουζα, πέρα από κάποια χρήματα, για να πάρει τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Τον ταλαντούχο 21χρονο Πορτογάλο επιτελικό χαφ (και αριστερό εξτρέμ) της Μπελενένσες, Αφόνσο Σόουζα, φέρεται να πρότεινε η Πόρτο στον Ολυμπιακό στην προσπάθειά της να αυξήσει το «πακέτο» παροχών για να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο. Αφού δε φαίνεται να μπορεί να αντεπέλθει στα καθαρά οικονομικά ανταλλάγματα που ζητάει ο πρωταθλητής Ελλάδας η πορτογαλική ομάδα έβαλε στο… τραπέζι της διαπραγμάτευσης και έμψυχο αντάλλαγμα.

Έχουν το 50% οι δράκοι

Μα, αφού παίζει στη Μπελενένσες τι δουλειά έχει η Πόρτο θα αναρωτηθείς κανείς και λογικό θα είναι. Ωστόσο οι δράκοι έχουν το 50% των δικαιωμάτων αλλά και πλήρη έλεγχο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού το φθινόπωρο του 2020 τον παραχώρησαν στη Μπελενένσες (σ.σ.: είναι δημιούργημα της ακαδημίας της Πόρτο) με συγκεκριμένους όρους και όχι με… λευκό χαρτί. Ο Σόουζα που έχει ίδιο μάνατζερ (τον πρώην σπουδαίο παίκτη, Ντέκο) με τους Τικίνιο και Ρέαμπτσιουκ έχει φέτος σε 20 συμμετοχές 2 γκολ και 1 ασίστ, κοστολογείται με 2,5 εκατ.ευρώ και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές Πορτογαλίας.

Απόφαση γρήγορα θέλει ο Ολυμπιακός

Προς το παρόν δεν έχει παρθεί πάντως κάποια απόφαση γι’ αυτή τη σύνθετη προσφορά της Πόρτο για Σεμέδο και Σόουζα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει γρήγορα πάντως γιατί και ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει με το θέμα του Ρούμπεν που έχει «τραβήξει» πολύ και προκαλεί φθορά σε όλους τους εμπλεκόμενους…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο… x factor Γιώργος Μασούρας

Γι’ αυτό πήρε πίσω τον Κανέ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News