Ολυμπιακός μεταγραφές: Η περίπτωση του Μαξ Λόου και τι αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς

Είναι μια περίπτωση που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό εδώ και μέρες. Ο λόγος για τον αριστερό μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Μαξ Λόου.

Το θέμα φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο ο Άγγλος δημοσιογράφος Πιτ Ο’Ρουρκ. Αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται με τον Μαξ Λόου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ. Ο Λόου είναι στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και ήδη γίνονται οι σχετικές επαφές.

Στέλεχος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων της Αγγλίας, γεννημένος στις 11 Μαΐου 1997, ξεκίνησε από την ακαδημία της Ντέρμπι Κάουντι, συνέχισε στην πρώτη ομάδα και δόθηκε δανεικός στη Σριούσμπερι Τάουν και στην Αμπερντίν ενώ το 2020 τον απέκτησε η Σέφιλντ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά η Σέφιλντ ζήτησε 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Πέρυσι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς, όμως με τη Νότιγχαμ είχε 22 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ. Είναι γρήγορος, εκρηκτικός και αρκετά επιθετικός, στοιχεία που αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς. Προφανώς δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση, αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News