Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η περίπτωση Λάριν και ο τρίτος πόλος στην επίθεση

Ένας παίκτης που έχει προταθεί πολλάκις στον Ολυμπιακό και δεν έχει αφήσει αδιάφορους τους πρωταθλητές της Super League είναι ο 27χρονος Καναδός εξτρέμ, Κάιλ Λάριν. Στο παρελθόν ωστόσο η περίπτωσή του δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού δεσμεύονταν με συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας. 

Πλέον ο διεθνής (50 συμ. 24 γκολ) Καναδός είναι ελεύθερος από τους Τούρκους και μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα το μέλλον του. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ωστόσο ακριβώς το ίδιο κάνουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για ‘κείνον και δη αγγλικές. 

Ο Λάριν αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης ωστόσο παίζει και στην κορυφή και στα δεξιά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 37 συμμετοχές με τη Μπεσίκτας με απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ. Οι Τούρκοι τον απέκτησαν τον Ιανουάριο του 2018 από την Ορλάντο Σίτι έναντι 1,8 εκατ.ευρώ ενώ τη σεζόν 2019/20 ήταν δανεικός στη βελγική, Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 10 εκατ.ευρώ.

Φτερά ή… τρίτος πόλος επίθεσης;

Τα τελευταία 24ωρα έχουν αυξηθεί οι πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται πολύ σοβαρά με την περίπτωσή του, μέχρι και για άμεση επικείμενη άφιξή του στην Ελλάδα γίνεται λόγος. Αν όντως υπάρξει… γάμος στο… φλερτ μένει να απαντηθεί αν ο Λάριν θα υπολογίζεται για το αριστερό φτερό της επίθεσης (για τη θέση του Ονιεκουρού δηλαδή) που προφανώς είναι και το πιο πιθανό ή για την κορυφή που σημαίνει ότι θα γίνει αυτός ο τρίτος… πόλος της γραμμής κρούσης που θέλει ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό μπήκε ψηλά στη λίστα το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρομητσάρης: Ο Βρουσάι, ο Τσιμίκας και το κρίσιμο σταυροδρόμι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News