Ολυμπιακός Μεταγραφές: Γιατί οι πρωταθλητές έχουν Νο1 στη λίστα για δεξιά τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Τζορτζ Μπάλντοκ. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μεταγραφικό του… μάτι από πέρυσι, όπως αποκάλυψε το sportday.gr, τον συγκεκριμένο δεξιό μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: γιατί μοιάζει ιδανικός από κάθε άποψη.

Ο 29χρονος Άγγλος με την ελληνική ρίζα χάρη στην οποία πήρε ελληνική ταυτότητα και πλέον είναι στέλεχος της εθνικής μας ομάδας αποτελεί φρέσκο και κλασικο συνάμα ποδοσφαιριστή. Έχει το δυναμισμό που χρειάζεται αμυντικά η θέση του. Διαθέτει και την ικανότητα να ανεβαίνει και να σεντράρει με ακρίβεια στην αντίπαλη περιοχή.

Ο 2ος σε crosses σε open play!

Για την αμυντική του συνέπεια και τον δυναμισμό του δεν αμφιβάλλει κανείς. Ούτε για τις επιθετικές του αρετές πρέπει. Αν υπάρχουν κάποιοι που διατηρούν μια κάποια αμφιβολία αρκεί να μάθουν το εξής: τη σεζόν 2019/20 ο Μπάλντοκ ήταν ο 2ος καλύτερος ποδοσφαιριστής στις σέντρες στην αντίπαλη περιοχή σε open play (κανονική ροή αγώνα) σε όλη την Premier League!

Προφανώς αμυντικά ήταν απίστευτα συνεπής με κερδισμένες μονομαχίες, τάκλιν αλλά και εναέρια ένας εναντίον ενός. Ότι πλέον λογίζεται και ως Έλληνας καθιστά την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική για τους πρωταθλητές που τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρπετόπουλος: Ακόμα κι αν… μισείς τον Μαρινάκη…

«Συνάντηση και συμφωνία Ονιεκουρού με Γαλατά»!

Θωμάς Μαύρος: Ο Ολυμπιακός τον έχασε τρεις φορές μέσα από τα χέρια του!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News