Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ένας μεταγραφικός στόχος με... Style-s

Μια νέα ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη έχει βάλει εδώ και μέρες στη μεταγραφική του λίστα ο Ολυμπιακός. Όπως αποκάλυψε η SportDay την Πέμπτη 7/7 και συνέχισε την αναφορά την Παρασκευή 8/7, ο Καλούμ Στάιλς φέρεται να αρέσει στο μεγάλο λιμάνι. 

Και είναι λογικό αφού μιλάμε αφενός για έναν πολυσύνθετο και ταχύτατα ανερχόμενο ποδοσφαιριστή. Ο γεννημένος στην Αγγλία αλλά διεθνής με την Ουγγαρία παίκτης είναι μόλις 22 ετών αλλά το όνομά του έχει… κυκλωθεί από ουκ ολίγες ομάδες της Πρέμιερ και όχι μόνο.

Παίζει παντού, αρέσει σε όλους!

Αρέσει και στους πρωταθλητές της Super League ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως 8άρι και 10άρι αλλά και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Στάιλς ανήκει στη Μπάρνσλεϊ η οποία στο φινάλε της σεζόν που τελείωσε υποβιβάστηκε από την Championship στη League One και είναι λογικό να μη θέλει να την ακολουθήσει σ’ αυτή την κατηγορία. Σε 46 ματς πέρυσι (3.771 λεπτά!) είχε 3 γκολ και 2 ασίστ.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2023 η Μπάρνσλεϊ είναι ήδη ανοιχτή σε προτάσεις ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αναφερθεί ως ενδιαφερόμενες η Φούλαμ, η Μπόρνμουθ αλλά και η Νότιγχαμ, όλες… φρέσκες στην Premier League. Παράλληλα η Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία αλλά και η Μπεσίκτας από την Τουρκία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θετικό τεστ για τις ρεζέρβες του Ολυμπιακού με Άρη με 6λεπτη «μουτζούρα»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News