Ολυμπιακός Μεταγραφές: Βρσάλικο, το μεγάλο χτύπημα που παλεύουν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός ετοίμαζε το… μπαμ και αυτό πλέον είναι ένα βήμα πριν την πυροδότηση. Ο λόγος για τον 30χρονο δεξιό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης Σίμε Βρσάλικο.

Άλλωστε στο sportday.gr διαβάσατε πως ο Ολυμπιακός έχει περάσει πλέον τον Μπάλντοκ στο Νο2 της λίστας για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού το Νο1 αποτελεί μία τόσο σπουδαία περίπτωση.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Βρσάλικο βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους «ερυθρόλευκους» να παλεύουν για να αποσπάσουν την υπογραφή ενός παίκτη που μετρά 100 συμμετοχές με την Ατλέτικο, της οποίας είναι βασικό στέλεχος, παρουσία στην Ίντερ, την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και 52 με μία από τις καλύτερες βερσιόν της Εθνικής Κροατίας.

Και όμως ο Ολυμπιακός δε σταματάει εκεί, αφού οι στόχοι έχουν τοποθετηθεί αρκετά ψηλά για το μεταγραφικό παζάρι. Άπαντες στο Ρέντη θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο σε κάθε θέση, για την επιστροφή στο Champions League και φυσικά τη διατήρηση των σκήπτρων του πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες, παλεύουν για την απόκτηση ενός Βραζιλιάνου μέσου που θα προκαλέσει εξίσου μεγάλη εντύπωση, ου μην και μεγαλύτερη από το όνομα του Βρσάλικο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News