Ολυμπιακός: Με Λαλά, Καρβάλιο στη Νίκαια, όχι όμως με Ρόνι Λόπες

Ολυμπιακός: Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς της Super League με τον Ιωνικό, εκτός έδρας

Απέναντι στον Ιωνικό, θα δοκιμαστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν εκτός έδρας με τους νεοφώτιστους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι αρκετά συγκεντρωμένη, καθώς είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Κάτι το οποιο το δείχνουν τα αποτελέσματα του Ιωνικού μέσα στο γήπεδό του. Λόγια τα οποία είπε τόσο δημόσια σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο όμως και στους παικτες του σε ομιλία για το ματς της Κυριακής.

Το Σάββατο η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή.

Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός με τον Καρβάλιο

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στα πλάνα του τον νεοφερμένο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος πριν λίγες ημέρες έπαιξε με τον Ολυμπιακό Β’ στη Super League 2 και τώρα μπήκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Παράλληλα στα πλάνα του Μαρτίνς συμπεριλήφθηκε και ο Κένι Λαλά, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αντιθέτως, ο Ρόνι Λόπες είναι για τρίτο σερί ματς εκτός αποστολής.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κανέ, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News