Ολυμπιακός: Ίδια ενδεκάδα ή μάξιμουμ τρεις αλλαγές

Τον Αστέρα Τριπολης υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη για το εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την Τρίτη την προετοιμασία της και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή 23 ποδοσφαιριστών, από την οποία έμειναν εκτός οι Ρόνι Λόπες, Χένρι Ονιεκούρου και Πιερ Κούντε. Επίσης δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Θανάσης Ανδρούτσος, Βασίλης Σουρλής, Κώστας Φορτούνης.

Αναλυτικά στην αποστολή μπήκαν οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Πως θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΟΦΗ πριν λίγες ημέρες. Για αυτό και σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Να πάει δηλαδή με ένα σχήμα, με τον Βατσλίκ στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Κίτσο, δεξιά Λαλά και στόπερ τους Σισέ, Μπα. Στον χώρο του κέντρου Μπουχαλάκη, Εμβιλά, μπροστά τους Καρβάλιο, στα εξτρέμ Μασούρα, Ροντρίγκες και στην επίθεση Ελ Αραμπί.

Σε περίπτωση, όμως, που προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων θα είναι μάξιμουμ μέχρι τρεις οι αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού. Σκέφτεται την επιστροφή του Μανωλά στα στόπερ, ίσως αντί του Μπα, τον Βρουσάι δεξί μπακ αντί του Λαλά αν και δύσκολα θα πάει με δύο διαφορετικά μπακ και να δώσει θέση βασικού στον Καμαρά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News