ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς Βατσλίκ, αλλά με νέους κόντρα στον ΠΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς τον Τόμας Βατσλίκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή θα υποδεχτούν στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με τον τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει παράλληλα και την αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Μαζί με τους μικρούς ξανά ο Ολυμπιακός

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού έμεινε ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, σε σύγκρουση που είχε με τον Κώστα Μανωλά.

Έκανε ράμματα στο κεφάλι, ενώ παράλληλα ζαλιζόταν και αποφασίστηκε να μείνει εκτός δράσης έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του και ο Τζολάκης διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς όπως στο ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, έτσι και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συμπεριέλαβε στα πλάνα του ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα.

Οι Μπαγκαλιάνης, Ξενιτίδης και Κίτσος είναι μέσα στην απστολή των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι είχαν χρόνο συμμετοχής με τον Παναιτωλικό, αλλά και ο Βασίλης Σουρλής.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News