Ολυμπιακός: Χαμόγελα στο Ρέντη μετά τον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς από την εμφάνιση με την ομάδα του Αγρινίου και το εξέφρασε στους παίκτες του

Την περασμένη Τετάρτη ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για τη Super League, πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση.

Μία εμφάνιση η οποία έφερε χαμόγελα στην ομάδα του Πειραιά, αφού ήταν αυτό που όλοι ζητούσαν και ήθελαν. Να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο καλό ποδόσφαιρο και να πάρει και μία καλή νίκη, όπως ήταν αυτή απέναντι στον Παναιτωλικό.

Κόντρα σε μία ομάδα η οποία από τις αρχές του 2022 έχει βάλει δύσκολα σε όλους, όπως και στους «ερυθρόλευκους» στο ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Πειραιά όμως κατάφερε να βγάλει καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδό της και να προχωρήσει ενόψει της συνέχειας, που τη βρίσκει αντιμέτωπη με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ικανοποίηση Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα όμως μίλησε και στους παίκτες του, εκφράζοντάς τους την ικανοποίησή του για αυτό που είδε.

Παράλληλα, όμως ζήτησε σοβαρότητα έτσι ώστε να έχει ο Ολυμπιακός την ίδια εικόνα και στη Νίκαια και να μπορέσει να αποκτήσει μία διάρκεια στο παιχνίδι του.

Γενικότερα το κλίμα στην προπόνηση της Παρασκευής ήταν πολύ καλύτερο από προηγούμενες ημέρες, μετά από αγώνες, και οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News