ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Η Πόρτο ετοιμάζει νέα πρόταση για Σεμέδο»

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα η Πόρτο σκοπεύει να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό αναφορικά με την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο

Η Πόρτο φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, με την ομάδα της Πορτογαλίας να ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό, αναφορικά με την μεταγραφή του έμπειρου στόπερ.

Τα ΜΜΕ της χώρας του, πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ανέφεραν ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε απορρίψει πρόταση της Μπορντό, καθώς η προσοχή του είναι «στραμμένη» αποκλειστικά στην Πόρτο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή, με τα αθλητικά Μέσα να εξακολουθούν να τον «συνδέουν» με την Πόρτο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι καινούργιο ρεπορτάζ, αναφέρει πως οι «δράκοι» σκοπεύουν να καταθέσουν νέα πρόταση στον Ολυμπιακό με σκοπό να πείσουν τον σύλλογο να παραχωρήσεί τον Σεμέδο.

Υπάρχει όμως και αντί-Σεμέδο

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της νέας αυτής πρότασης, ωστόσο αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, αναφέρεται πως και ο ίδιος ο στόπερ των «ερυθρολεύκων» έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεισάο.

Βέβαια,πορτογαλικά ρεπορτάζ επισημαίνουν πως αν και ο 27χρονος αμυντικός θέλει να αγωνιστεί για χάρη των «δράκων», εκείνοι ωστόσο εξετάζουν και την περίπτωση του Κάρλος Σαλσέδο, εάν ο Σεμέδο εν τέλει δεν πάει στην ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News