Ολυμπιακός: Η πιο παραγωγική σεζόν του Σισέ σε όλα τα επίπεδα

Φέτος είναι η σεζόν του Παπέ Αμπού Σισέ και ο Ολυμπιακός βγαίνει κερδισμένος από την παρουσία του ποδοσφαιριστή του σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι η χρονιά σε όλα τα επίπεδα, αφού έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα στατιστικά των προηγούμενων σεζόν, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε στη Γαλλία με Σεντ Ετιέν και Αζαξιό όπου έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τη βελτίωση που παρουσιάζει ο ποδοσφαιριστής του και για αυτό του έχει δώσει φανέλα βασικού και τον έχει εμπιστευτεί στα περισσότερα φετινά ματς της ομάδας του Πειραιά σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως τώρα ξεκίνησαν τα πλέι οφ και ήδη ο Σισέ έχει ισοφαρίσει στα ματς την πιο παραγωγική του σεζόν, την περσινή όπου όμως είχε παίξει σε Ολυμπιακό και Σεντ Ετιέν.

Και να φανταστεί κανείς πως φέτος έλειψε και έναν μήνα για το Κόπα Άφρικα, το οποίο και κατέκτησε με την εθνική Σενεγάλης και τώρα διεκδικεί με τον Ολυμπιακό το νταμπλ, οπότε απ’ όλες τις απόψεις είναι η χρονιά του! Τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο όμως και σε ομαδικό κατακτώντας σημαντικούς τίτλους.

Θα τελειώσει με ρεκόρ συμμετοχών

Αυτό το οποίο είναι το μόνο σίγουρο για τον Σισέ, είναι πως φέτος αναμένεται να ολοκληρώσει τη σεζόν έχοντας προσωπικό ρεκόρ καριέρα σε συμμετοχές σε μία αγωνιστική περίοδο.

Το παιχνίδι του Σισέ με τον Άρη ήταν το 34ο για τη φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας το περσινό ρεκόρ του, όποτε είχε και πάλι 34 ματς, αγωνιζόμενος όμως σε δύο ομάδες. Αρχικά στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια στη Σεντ Ετιέν, με τους Γάλλους έκανε τα 15 από τα 34 ματς της χρονιάς.

Χρονιά με τα περισσότερα γκολ

Παρά το γεγονός πως είναι κεντρικός αμυντικός ο Σισέ είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος βγάζει γκολ μέσα στις χρονιές, ένα σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι ενός αμυντικού.

Φέτος έχει καταφέρει να σημειώσει τα περισσότερα γκολ με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, από κάθε άλλη χρονιά! Έχει σκοράρει μέχρι τώρα 6 φορές, η τελευταία ήταν στο ματς με τον Άρη, και είναι η πιο παραγωγική του σεζόν στα γκολ σε όλη του την καριέρα.

Η προηγούμενη φορά που είχε βάλει τα περισσότερα γκολ ήταν τη σεζόν 2017-18 με 4 γκολ σε 21 αγώνες.

Δεν τον έχει χάσει ποτέ ο Ολυμπιακός με αποβολή

Ένα αξιοσημείωτο της καριέρας του είναι πως παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός έχει αποβληθεί στην επαγγελματική του καριέρα, μόλις μία φορά! Σε οκτώ αγωνιστικές περιόδους, έχει αποβληθεί μία φορά τη σεζόν 2015-16 με τη φανέλα της Αζαξιό με δύο κίτρινες κάρτες.

Στον Ολυμπιακό δεν έχει αποβληθεί ποτέ του!

Οι σεζόν του Σισέ με τον Ολυμπιακό

2021-22 σε 34 ματς 6 γκολ και 1 ασίστ

2020-21 σε 34 ματς (τα 15 ματς με τη Σεντ Ετιέν) 1 γκολ

2019-20 σε 23 ματς 3 γκολ

2018-19 σε 29 ματς 2 γκολ

2017-18 σε 21 ματς 4 γκολ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News