Ολυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα του Ελ Αραμπί

Θέλεις ή δεν θέλεις; Αυτή είναι η απλή ερώτηση στην οποία κλήθηκε να δώσει απάντηση ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός αποδείχθηκε σκληρός διαπραγματευτής με τον Ολυμπιακό και είναι λογικό αφού μιλάμε για το τελευταίο καλό (ή μήπως και γενικώς;) συμβόλαιο της καριέρας του. 

Οι πρωταθλητές της Super League δεν θα μπορούσαν με τίποτα να κατηγορηθούν ότι δεν έκαναν προσπάθεια να κρατήσουν τον Μαροκινό γκολτζή. Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα, συνομίλησε πολλάκις ο ίδιος με τον παίκτη, θέλοντας να καταστήσει σαφές και να μην υπάρξει καμία αμφιβολία και για το πόσο σέβεται τον Γιουσέφ και την προσφορά του και το πόσο επιθυμούν άπαντες να τον κρατήσουν αφού τέτοια ήταν και η εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. 

Πρόταση πάνω από τη… λογική

Μάλιστα τηρουμένων των αναλογιών η πρόταση που κατατέθηκε στον 35+ ετών παίκτη ήταν παραπάνω απ’ όσο «έλεγε» η λογική. Κλειστό διετές σε παίκτη 35,5 ετών και με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν, με τα μπόνους, τα 2,5 εκατ.ευρώ δεν δίνονται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και γενικώς στην Ευρώπη. Κι όμως ο Ολυμπιακός το έκανε και το τελευταίο που δικαιούνταν να έχει ο Ελ Αραμπί ήταν παράπονο. 

Με την προετοιμασία των πρωταθλητών για τη νέα σεζόν να… σφυρίζει σέντρα και τον Μαροκινό να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ατζέντη / δικηγόρο του να κάνει το ίδιο, μπήκαμε στις… καθυστερήσεις του θέματος. Θέλει ή δεν θέλει; Θέλει κι αφού θέλει πρέπει να το δείξει και ο ίδιος υπογράφοντας… 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μπάλα στα… χέρια του Ελ Αραμπί για την ανανέωση

Τι έλεγε ο Ελ Αραμπί φεύγοντας για το Μαρόκο

Το διπλό στο ΟΑΚΑ και οι «σωστές» ερωτήσεις για Ελ Αραμπί

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News