Ολυμπιακός: Η διακοπή δεν έχει μόνο αρνητικά

Στερείται αρκετούς ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Υπάρχει διακοπή στις εγχώριες διοργανώσεις αυτό το διάστημα και οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν με αρκετούς λιγότερους παίκτες προπονήσεις στο Ρέντη. Η διακοπή, όμως, δεν έχει μόνο αρνητικά στοιχεία για την ομάδα του Πειραιά.

Υπάρχει και η θετική πλευρά και έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήρθαν στον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από τις μεταγραφές που έγιναν επί της ουσίας τέσσερις είναι οι παίκτες που έχει βάλει από νωρίς στην εξίσωση της ομάδας ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο λόγος για τους Κώστα Μανωλά, Ζοάο Καρβάλιο, Φαντιγκά και Μαμαντού Κανέ.

Ιδιαίτερα οι δύο πρώτοι έχουν πάρει πλέον και πολλά ματς ως βασικοί των «ερυθρόλευκων».

Σκληρή δουλειά απ’ όλους στον Ολυμπιακό

Ο Μανωλάς έχει καταφέρει μέσα από τα συνεχόμενα ματς και τις προπονήσεις να βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό που του έλειπε και να φτάνει στο επίπεδο που ήθελε ο ίδιος και η ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο θέλει να πετύχει και ο Καρβάλιο, καθώς όπως λέει και ο ίδιος δεν είναι ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων του και σύντομα θα μπορέσει να δώσει πολλά παραπάνω στο γήπεδο.

Το ίδιο ισχύει και για τους Φαντιγκά, Κανέ, οι οποίοι έχουν λιγότερες συμμετοχές και προσπαθούν να μπουν στο κλίμα της ομάδας του Πειραιά για να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ ενόψει του καλοκαιριού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News