Ολυμπιακός: Η αλήθεια για τα συμβόλαια των έμπειρων

Ολυμπιακός: Πως έχει η κατάσταση με τα συμβόλαια των έμπειρων

Έχει θέματα ανοιχτά ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι, αναφορικά με συμβόλαια ποδοσφαιριστών του τα οποία φτάνουν στο τέλος τους.

Δεν είναι μόνο οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», γιατί θα υπάρξουν παίκτες οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν και παράλληλα θα έρθουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Υπάρχουν και τα θέματα των συμβολαίων που ολοκληρώνονται με τον σύλλογο και αυτά είναι των τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Ματιέ Βαλμπουενά.

Τρεις παίκτες τους οποίους ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφραστεί ανοιχτά πως τους θέλει και για τη νέα σεζόν. Από την άλλη όμως θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες κουβέντες με τη διοίκηση.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει το ελεύθερο στον Αβραάμ

Η περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου ίσως να είναι η πιο απλή από τις άλλες δύο. Είναι καθαρά δικό του θέμα αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, ως ποδοσφαιριστής.

Θα αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα, είναι καθαρά δική του απόφαση. Αλλιώς θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά από άλλο πόστο.

Μοιάζει αρκετά και η περίπτωση του Βαλμπουενά

Όπως με τον Αβραάμ έτσι και με τον Ματιέ Βαλμπουενά η ανανέωση είναι δική του υπόθεση. Αν θα θελήσει, δηλαδή, να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο καθώς πέρσι ανανέωσε με την προοπτική πως θα παίξει για άλλον έναν χρόνο και μετά θα σταματήσει.

Υπάρχει όμως μία διαφορά με τον Αβραάμ και αυτό έχει να κάνει στο οικονομικό κομμάτι. Το συμβόλαιο του Γάλλου είναι πιο ακριβό απ’ αυτό του Αβραάμ, οπότε θα πρέπει να γίνει η κουβέντα με τη διοίκηση.

Σε περίπτωση, πάλι, που δεν αγωνιστεί για άλλον έναν χρόνο είναι πολύ πιθανό και ο Βαλμπουενά να παραμείνει στον σύλλογο από άλλο πόστο, όπως είχε γίνει κουβέντα για αυτό από πέρσι το καλοκαίρι.

Ελ Αραμπί ο πιο… δύσκολος!

Η δύσκολη περίπτωση των έμπειρων ποδοσφαιριστών των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, είναι αυτή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει ακόμη χρόνια μπάλας μπροστά του, το δείχνει άλλωστε και με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Έχουν ήδη μιλήσει οι δύο πλευρές και σε σχέση με την πρώτη επαφή που είχαν για ανανέωση της συνεργασίας τους, είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση. Σε λίγες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Μαροκινού φορ.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός θέλουν να συνεχίσουν μαζί, όπως και ο Μαρτίνς τον θέλει και για τη νέα σεζόν, υπάρχει ένα κενό ανάμεσά τους στο οικονομικό κομμάτι, όμως υπάρχουν και οι αισιόδοξοι που αναφέρουν ότι θα λυθεί το ζήτημα.

Για την ώρα, πάντως, δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά την εξέλιξη του θέματος του Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News