ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Γλιτώνει» τον Ίλισιτς με την Αταλάντα

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός της Αταλάντα, Γιόζιπ Ίλισιτς, είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα και να μην αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο Europa League

Η Αταλάντα είναι μία σπουδαία ομάδα με καταπληκτικό και γεμάτο ποιότητα ρόστερ ωστόσο η πιθανή απώλεια του Γιόζιπ Ίλισιτς μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τον Ολυμπιακό που θα την αντιμετωπίσει στο Europa League σε περίπου ένα μήνα από τώρα.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής που και δημιουργεί και σκοράρει ο ίδιος. Ως τώρα φέτος έχει 4 γκολ και 5 ασίστ σε 23 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Τι πρόβλημα έχει ο Ίλισιτς; Ψυχολογικό. Στην αρχή της πανδημίας είχε χτυπηθεί από κατάθλιψη σε μια περίοδο που η σύζυγός του είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και αυτό φέρεται να επιδείνωσε την κατάσταση πάρα πολύ.

Τελευταίο ματς πριν από ένα μήνα

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο 2-6 επί της Ουντινέζε καθώς στα πρόσφατα ματς με Βενέτσια και Ιντερ βρέθηκε εκτός αποστολής από τον Τζανπιέρο Γκασπερίνι. Όπως έγραψαν και την Παρασκευή (21/1) ιταλικά ΜΜΕ ο Γιόζιπ συνεχίζει να δίνει μάχη με την κατάθλιψη. Η διοίκηση φέρεται να είναι πλήρως ενημερωμένη και να προσανατολίζεται ήδη στη διάδοχη κατάσταση. Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και δεν αποκλείεται είτε να μείνει ελεύθερος είτε να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα αν εκτιμηθεί ότι μπορεί να του κάνει καλό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News