ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιατί προτιμήθηκε ο Τικίνιο έναντι του Ελ Αραμπί

Ο Μαρτίνς είχε λόγο που έβαλε τον Βραζιλιάνο φορ και όχι τον Μαροκινό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Super League

Οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένο ότι στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 18η αγωνιστική της Super League θα ήταν ο Ελ Αραμπί.

 

Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη και έδωσε φανέλα βασικού στον Τικίνιο Σοάρες αφήνοντας στον πάγκο τον Μαροκινό. Γιατί; Αρκετοί θεώρησαν ότι… κρύβεται κάτι ύποπτο κάτω από την επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού και αφορά στο ότι δεν έχει συμφωνήσει ακόμα ο Ελ Αραμπί με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως, αυτή είναι μια καφενειακή και δίχως επαφή με την πραγματικότητα κουβέντα. Σε σημαντικά (ή και λιγότερο σημαντικά) ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο ο Πέδρο Μαρτίνς θα έβαζε όλους όσοι θεωρούσε ότι θα εξυπηρετήσουν το πλάνο και έδειχναν στην προπόνηση ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση.

 

Τηρουμένων των αναλογιών, αξιοπρεπής

 

Και ο Τικίνιο έδειχνε πιο φρέσκος και με μεγαλύτερο ζήλο στις προπονήσεις που προηγήθηκαν του ντέρμπι. Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς την κάκιστη δημιουργικά (παρόντες απόντες οι Λόπες και Μασούρας, πολύ μέτρια ξανά εικόνα από Καμαρά) εικόνα του Ολυμπιακού η εμφάνιση του Βραζιλιάνου, τηρουμένων των αναλογιών, ήταν αξιοπρεπής. Του γίνονταν διαρκώς βαθιές και ψηλές μπαλιές και κατάφερνε να παίρνει κατοχή και να κερδίζει φάουλ παρότι ήταν μόνος ανάμεσα από 2-3 αντιπάλους και δίχως να έχει την παραμικρή βοήθεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟ χωρίς τα 42,7 εκατ.της χρηματιστηριακής του αξίας. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News