ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Φλερτ» και από Ιταλία για Σισέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σύμφωνα με τους Ιταλούς και η Τορίνο έχει βάλει στο… μάτι τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων»

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να δεχτεί σύντομα ενόχληση για τον Παπέ Αμπού Σισέ από ομάδα της Ευρώπης!

Οι Άγγλοι ήταν αυτοί οι οποίοι την Παρασκευή έγραφαν σε δημοσίευμά τους πως η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων». Τονίζοντας μάλιστα σε ρεπορτάζ τους πως είναι διατεθειμένη η Νιούκαστλ να δώσει μέχρι και 8,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Πληρώνει η Νιούκαστλ για να πάρει τον Σισέ»!

Μία ημέρα μετά, το Σάββατο, ήταν η σειρά των Ιταλών να αναφερθούν στον αμυντικό από τη Σενεγάλη.

Τονίζοντας πως η Τορίνο έχει τον Σισέ στη λίστα της, αρέσει αρκετά και δεν αποκλείεται να γίνει επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό για να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου.

Μάλιστα αυτό που γράφουν οι Ιταλοί είναι πως η Τορίνο παρακολουθεί καιρό τον Σισέ και έχει δει τη βελτίωση του τον τελευταίο χρόνο. Την ίδια στιγμή που ο Σισέ είναι στο Κόπα Άφρικα με τη Σενεγάλη και μέχρι τώρα κάνει καλές εμφανίσεις.

Δεν έχει αντιδράσει ο Ολυμπιακός

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη κρούση για τον παίκτη του, δεν έχει αντιδράσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και σε άλλες περιπτώσεις, τονίζουν και για αυτήν του Σισέ πως είναι διατεθειμένοι να ακούσουν, αλλά δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού και οι απαιτήσεις τους για τον κάθε παίκτη είναι συγκεκριμένες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News