Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Εμβιλά για Αταλάντα
Κανονικά θα παίξει ο Γιαν Εμβιλά στο ματς που έχει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη απέναντι στην Αταλάντα, στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «32» του Europa League.
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε ενόψει της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου και ερωτηθείς αναφορικά με τον Γάλλο μέσο, απάντησε ότι θα είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί.
Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.
Κανονικά και ο Γκάρι Ροντρίγκες
Εκτός του Γιαν Εμβιλά, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του και τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό και έχασε τα ματς με ΑΕΚ, Αταλάντα στην Ιταλία και Βόλο.
Τώρα όμως είναι έτοιμος και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: «Αυτή τη φορά να μην πάνε χαμένες οι ευκαιρίες μας», το σύνθημα Μαρτίνς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
