Ολυμπιακός: Επιστροφή Ονιεκούρου στην αποστολή, χωρίς Φορτούνη στα Γιάννενα

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός την Κυριακή, εκτός έδρας, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με μία προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη και στη συνέχεια αναχώρησαν αεροπορικώς για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Χωρίς όμως να φτάνουν στον προορισμό τους, καθώς λόγω κακοκαιρίας το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα η «ερυθρόλευκη» αποστολή να «κατέβει» στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ακτίου και από εκεί να κατευθυνθεί προς τα Ιωάννινα οδικώς.

Μέσα ο Ονιεκούρου

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριληφθεί ο Χένρι Ονιεκούρου, μετά από αρκετά ματς στα οποία ήταν εκτός πλάνων. Αντιθέτως, δε συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή ο Κώστας Φορτούνης, όπως αναμενόταν.

Αναλυτικά στην αποστολή μπήκαν οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Παπαδούδης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, καθώς όπως έγινε γνωστό αμφότεροι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά από τα απαραίτητα τεστ που έγιναν από την ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News