Ολυμπιακός: Επέστρεψε στην αποστολή ο Αγκιμπού, κανονικά ο Τικίνιο

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το Σάββατο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Συνολικά 22 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στα πλάνα του ο Πορτογάλος τεχνικός και είναι όλοι μέσα! Αυτοί οι οποίοι έμειναν εκτός είναι ο Μαμαντού Κανέ ο οποίος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά και ο Χένρι Ονιεκούρου από απόφαση του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός με Αγκιμπού και Τικίνιο

Όπως αναμενόταν, στη δράση επιστρέφει κανονικά ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα είχε μείνει στα τελευταία ματς εκτός πλάνων προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς προερχόταν από συνεχόμενα ματς και με το Κόπα Άφρικα.

Παράλληλα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης, εξέτισαν τις ποινές τους οι Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος και είναι κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά, στην αποστολή μπήκαν οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λόπες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News