Ολυμπιακός: Δεν ανησυχούν στο Ρέντη για την «κοιλιά» του Αγκιμπού Καμαρά

Το έχει ο Ολυμπιακός αυτό το διάστημα να μην είναι σε καλή κατάσταση κανείς από τους Καμαρά που έχει στο ρόστερ του!

Το θέμα με τον Μαντί Καμαρά είναι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, όμως τώρα δεν είναι σε φόρμα ούτε και ο Αγκιμπού. Φάνηκε αυτό αρκετά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στην εκτός έδρας αναμέτρηση των πλέι οφ.

Φάνηκε τόσο στον τρόπο σκέψης του μέσα στο παιχνίδι, όπου αργούσε να προωθήσει την ομάδα όποτε του δόθηκε η ευκαιρία σε αντεπίθεση, όσο όμως και στη μεγάλη ευκαιρία που είχε όταν πλάσαρε σε κενή εστία και βρήκε πάνω στον Καραχάλιο ο οποίος έδιωξε και δεν τον άφησε να σκοράρει. Ο… γνωστός Αγκιμπού θα είχε άλλες αντιδράσεις στο παιχνίδι αυτό, αλλά δεν ήταν μόνο το ματς με τον ΠΑΣ και σε προηγούμενες συμμετοχές του έδειχνε ότι δεν είναι στην κατάσταση πριν από τα Χριστούγεννα.

Τον επηρέασε το Κόπα Άφρικα

Αυτό το οποίο φοβόντουσαν στον Ολυμπιακό με το Κόπα Άφρικα το βλέπουν μπροστά τους. Από τη μια ήταν το θέμα του κορωνοϊού και των τραυματισμών, αλλά από την άλλη ήταν και η συσσωρευμένη κούραση. Έτσι και με τον Αγκιμπού.

Έφυγε με τη Γουινέα, ήταν καιρό εκτός ομάδας και απ’ όταν επέστρεψε δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του.

Δεν ανησυχεί ο Ολυμπιακός

Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί για την κατάσταση του Αγκιμπού. Αυτό το οποίο τονίζουν στο Ρέντη είναι πως ο Καμαρά θα βρει τη φόρμα του ξανά και θα βοηθήσει την ομάδα πραγματικά όπως έκανε και πριν το Κόπα Άφρικα.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Αγκιμπού παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο, τόσα συνεχόμενα ματς και είναι λογικό να έχει θέμα αντιμετώπισης.

Για αυτό και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι με τη βοήθεια της ομάδας και μέσα από τις προπονήσεις στο Ρέντη θα είναι και πάλι σε θέση να επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News