Ολυμπιακός Champions League: Το δυναμικό ξεκίνημα της Μακάμπι και η ανυπόφορη υγρασία στη Χάιφα

Βλέποντας κανείς το α’ ημίχρονο της Μακάμπι κόντρα στην Μπερ Σεβά στον τελικό του Ισραηλινού Σούπερ Καπ δεν είχε παρά να ανησυχήσει για τον Ολυμπιακό και τη δυσκολία της αποστολής τους το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης στη Χάιφα.

Μόλις στο 1ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ και από τύχη (ή αστοχία της Μακάμπι) η Χάποελ έμεινε… μέσα στο ματς και εν τέλει το διεκδίκησε και κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτι αφού ισοφάρισε 1-1 στα 90′. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα είδε… όλα ο Μαρτίνς στο Μακάμπι-Μπερ Σεβά

Η αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν φουλ επιθετική και ορμητική στα πρώτα 45′ όπου απείλησε πάρα πολύ και κινδύνεψε ελάχισταν και αναμφίβολα δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα. Είναι λογικό οι περισσότεροι στην Ελλάδα να μη γνωρίζουν(με) πολλά για τη Μακάμπι Χάιφα, το ισραηλινό πρωτάθλημα δεν είναι στις επιλογές κανενός να το παρακολουθήσει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ωστόσο αν ρίξει κανείς μια προσεκτική ματιά στο τι έκανε η Μακάμπι και πέρυσι που κατέκτησε τον τίτλο στο Ισραήλ θα διαπιστώσει ότι το α’ ημίχρονο που πραγματοποίησε στον τελικό του Σούπερ Καπ δεν ήταν η εξαίρεση αλλά ο κανόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε… γεύση από Γ.Καραϊσκάκης ο Λουκεμπάκιο

Η Μακάμπι συνηθίζει να μπαίνει με ορμή στους αγώνες της. Πέρυσι το έκανε κατά κόρον και συνήθως τις… έπιανε. Πάνω από τα μισά της γκολ είναι στο α’ ημίχρονο και ουκ ολίγα στο πρώτο 20λεπτο ή ημίωρο. Άξιο αναφοράς επίσης είναι ότι αρκετά γκολ της είναι στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου αλλά και στο φινάλε των αγώνων.

Συνεπώς καλό θα είναι ο Ολυμπιακός να είναι υποψιασμένος (σ.σ.: δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν μελετηθεί τα πάντα από τους ερυθρόλευκους) και προετοιμασμένος για το δυναμικό ξεκίνημα της Μακάμπι την Τετάρτη η οποία με το κοινό της και την ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ υγρασία (75%!) που αναμένεται να επικρατεί την ώρα του αγώνα θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τους Πειραιώτες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η γκολάρα που έβαλε η Μακάμπι στον τελικό του Σούπερ Καπ

  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News