ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1: Υποκλίθηκαν και οι Σερραίοι στους «ερυθρόλευκους» πιτσιρικάδες (Highlights)

Συνεχίζουν αήττητοι οι μικροί του Ολυμπιακού Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας και του Πανσερραϊκού με 2-1.

Στα τέσσερα, συνολικά, ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες, μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχουν ένα ματς λιγότερο με τα Τρίκαλα, το οποίο θα δώσουν μεσοβδόμαδα.

Για πρώτη φορά η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε επίσημο ματς στο Καραϊσκάκη, εκεί όπου υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό και νίκησε με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με το πέναλτι του Κωστή, το οποίο κέρδισε ο Σουρλής από τον Πίντο, απόφαση η οποία αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά και μόλις στο 47′ ο Μαρτσιόνι ήταν αυτός ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως αντέδρασαν άμεσα και στο 52′ ο Βοΐλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, Καβουσάκη. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Β’ πίεσε, ο οποίος έπιασε «αέρα» στην προσπάθειά του να διώξει και ο Βοΐλης μπροστά σε κενή εστία πλάσαρε για το τελικό 2-1!

Ολυμπιακός Β’ (Αρ. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής.

Πανσερραϊκός (Ζ. Ζαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός, Ανάκογλου, Χιτσχάμ, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρτσιόνι, Πίντο, Μέσι, Παπαβασιλείου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News