Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τα δύο πλάνα του Μαρτίνς για Καραϊσκάκη και ο παίκτης «κλειδί», Αγκιμπού!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τα δύο πλάνα του Μαρτίνς για Καραϊσκάκη, για το ματς της Super League

Την τελευταία στιγμή πρόκειται να αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο πλάνα στο μυαλό του ή τουλάχιστον αυτά έδειξε να δοκιμάζει στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Ρέντη.

Από τη μία έχει στο μυαλό του τη διάταξη 4-2-3-1 και από την άλλη το 4-3-3, με μία θέση να αλλάζει στην ενδεκάδα και αυτή να είναι στα εξτρέμ.

Σε περίπτωση που επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς το 4-3-3, θα είναι με Βατσλίκ στο τέρμα, δεξί μπακ Λαλά, αριστερά Ρέαμπτσιουκ και στόπερ τους Σωκράτη, Μανωλά. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής τριάδα με τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Μαντί Καμαρά, με τον τελευταίο να είναι λίγο πιο μπροστά τους.

Εξτρέμ Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά και στην επίθεση Τικίνιο.

Η αλλαγή με τον Αγκιμπού…

Από την άλλη αν πάει στην επιλογή ο Μαρτίνς να βάλει τον Αγκιμπού Καμαρά στον άξονα, τότε θα πάει πάγκο ο Μπουχαλάκης και στα εξτρέμ Βαλμπουενά ή μπορεί και Ρόνι Λόπες ο οποίος με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο ήταν αρκετά καλός με δύο ασίστ.

Υπάρχει και ένα μακρινό σενάριο με τρεις στην άμυνα, δηλαδή τον Μπα, ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα όπου πιθανότατα θα παίξει με Σωκράτη, Μανωλά και Σισέ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News