ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Έκανε σκάουτινγκ σε Άμπραχαμ Μάρκους»

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να παρακολούθησαν από κοντά τον Άμπραχαμ Μάρκους ουκ ολίγες φορές

Την ώρα που άπαντες ασχολούνται, και είναι λογικό, με τους Ρόνι Λόπες και Μάρκους Έντουαρντς που φαίνεται να… μονομαχούν για το ποιός από τους δύο θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού και θα ενισχύσει τα φτερά της επίθεσής του, υπάρχει κι ένας άλλος παίκτης για τον οποίο δεν έχει γίνει ο ίδιος ντόρος. Ακόμα τουλάχιστον…

Ο λόγος για τον Άμπραχαμ Μάρκους. Ποιός είναι αυτός; Ένας 21χρονος Νιγηριανός που αγωνίζεται στην πορτογαλική Φεϊρένσε. Πληροφορία αναφέρει πως άνθρωπος του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού παρακολούθησε τον παίκτη ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όπως έκαναν σκάουτινγκ σε διάφορα άλλα σημεία του ορίζοντα, π.χ. τη Σκανδιναβία όπου είχαν προκύψει περιπτώσεις παικτών με πρώτη του Σουλεμάνα, έτσι συνέβη και στην Πορτογαλία. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει Πορτογάλο τεχνικό και να γνωρίζει πολύ καλά την αγορά εκεί, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν λειτουργεί και το τμήμα σκάουτινγκ.

Η περίπτωση του Μάρκους λοιπόν έχει κάνει… κλικ στους ερυθρόλευκους και δεν αποκλείεται να κινηθούν να τον αποκτήσουν επενδύοντας πάνω του. Πέρυσι σε 27 ματς είχε 11 γκολ και 2 ασίστ ενώ πια είναι και διεθνής με τη Νιγηρία και η χρηματιστηριακή του αξία, αυτή τη στιγμή, υπολογίζεται στα 2 εκατ.ευρώ. Ο αριστεροπόδαρος Μάρκους αγωνίζεται, κυρίως, στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και ως 10άρι και ως επιθετικός ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2023.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News