MATIE BAΛΜΠΟΥΕΝΑ: «Eίχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη, πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

MATIE BAΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και στάθηκε στη σημαντικότητα του αποτελέσματος.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-0 επί τους ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ματιέ Βαλμπουενά να φτάνει τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και να δηλώνει ευτυχισμένος που αγωνίζεται σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο.

Παράλληλα τόνισε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το τρίποντο για την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

«Ήταν μια νίκη που την είχαμε ανάγκη. Την χρειαζόμασταν. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάρουμε και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Είναι ενας μήνας με πολλά ματς. Έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι ιδίως στα δύσκολα, δυνατοί και σαν οικογένεια ώστε να φτάνουμε στις νίκες και να τις απολαμβάνουμε μαζί».

Για τις 100 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που παίζω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Χαίρομαι και θέλω να κερδίζω τίτλους με την ομάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News