ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: «Δεν χάσαμε το παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

ΚΑΜΑΡΑ: Για τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Μάντι Καμαρά.

Για την ισοπαλία με 0-0 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μάντι Καμαρά, με τον «ερυθρόλευκο» μέσο να τονίζει πως το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για την ομάδα του.

Ο 24χρονος μέσος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, είπε πως κανείς στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να είναι χαρούμενος όταν δεν κερδίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου από τη Γουινέα:

Για το ματς: «Ένα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο παιχνίδι. Και οι 2 ομάδες θέλουμε τους 3 βαθμούς. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλαμε και υπό αυτήν την έννοια δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικά γιατί θέλουμε να τα κερδίζουμε. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε στον δρόμο και τη μάχη για τον τίτλο».

Για το ότι δεν σκόραρε η ομάδα για δεύτερο σερί ματς: «Δεν είναι πρόβλημα. Σήμερα με τον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολα για εμάς γιατί μας πίεσε ο αντίπαλος. Ωστόσο δεν χάσαμε το παιχνίδι και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News