TRANSFER RUMOURS: «Η Μπόκα Τζούνιορς ζητάει 8,5 εκατομμύρια ευρώ για Παβόν»

Ο Θάνος Κονταξής συνομίλησε με τον Τάτο Αγκιλέρα, δημοσιογράφο του TyC Sports και ρεπόρτερ της Μπόκα Τζούνιορς, για την πιθανότητα της μεταγραφής του Κριστιάν Παβόν στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση εξτρέμ και η ομάδα σκάουτινγκ έχει απλώσει τα… πλοκάμια της σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί αυτές τις μέρες είναι και αυτό του Κρίστιαν Παβόν. Ο Αργεντινός εξτρέμ, αγωνίστηκε στους L.A. Galaxy για έναν χρόνο ως δανεικός, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 35 εμφανίσεις ενώ τώρα γύρισε και πάλι στην Αργεντινή για λογαριασμό της ομάδας του.

Ο Παβόν έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του συλλόγου και αν ο προπονητής του δεν μπορεί να του δώσει τον χρόνο που θέλει, τότε θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα. Εκεί, μπαίνει στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τάτο Αγκιλέρα, δημοσιογράφου του TyC Sports και ρεπόρτερ της Μπόκα Τζούνιορς, οι «σενέιζες» δεν έχουν δεχθεί ακόμα καμία επίσημη πρόσταση από τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Κρίστιαν έχει πολύ ωραίες κινήσεις στο γήπεδο. Είναι εξαιρετικός τεχνικά και τον χαρακτηρίζει η δύναμη και η εκρηκτικότητά του», ανέφερε αρχικά πριν συμπληρώσει, «Η Μπόκα είναι ανοιχτή σε προσφορές αλλά δεν πέφτει κάτω από τα 10 εκατομμύρια δολλάρια (σ.σ.: 8,5 εκατομμύρια ευρώ). Βέβαια, ως τώρα από τον Ολυμπιακό δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στην Μπόκα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό: «Ο Φράνκο είναι ένα εξαιρετικό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής, αλλή η Μπόκα δεν έχει καμία πρόθεση να τον εντάξει σε καμία πρόταση ανταλλαγής, δεν την ενδιαφέρει καθόλου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News