Βόλος - Ολυμπιακός 0-1: Μέγας είσαι Ματιέ και... θαυμαστά τα πρωταθλήματά σου!

Πήρε ο Ολυμπιακός αυτό που ήθελε μέσα στο Βόλο, έχοντας τον Ματιέ Βαλμπουενά σε μεγάλο απόγευμα, αφού μπήκε ως αλλαγή στο ματς της Super League και «καθάρισε» για τους Πειραιώτες, δίνοντας τη νίκη με 1-0!

Η ομάδα του Πειραιά έχοντας στο μυαλό της και το ματς με την Αταλάντα την Πέμπτη για τους «32» του Europa League παρατάχθηκε στο Βόλο με αρκετές αλλαγές.

Παρόλα αυτά βρήκε την πίεση που ήθελε και τα τρεξίματα, όμως ο Βόλος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Έτσι χρειάστηκε για μία ακόμη φορά τη βοήθεια από τον πάγκο και συγκεκριμένα του Ματιέ Βαλμπουενά!

Με Γάλλο πέρασε πέρσι ο Ολυμπιακός από το Βόλο στο 81′, επίσης με Γάλλο σκόρερ στο 81ο λεπτό ξανά, πέρασε και φέτος από το Πανθεσσαλικό στάδιο!

Με ένα δεκάλεπτο και ξεσπάσματα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε διάθεση να τρέξει, να πιέσει και να ψάξει το γρήγορο γκολ για να μπει από νωρίς σε ρόλο καθοδηγητή. Βέβαια το γκολ δεν ήρθε ποτέ για τους «ερυθρόλευκους».

Στο πρώτο δεκάλεπτο όμως έπαιζε ο Ολυμπιακός το Βόλο στο μισό γήπεδο, χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια μεγάλη ευκαιρία, ενώ η πρώτη φορά που απείλησε ήταν στο 10′, όταν ο Καρβάλιο έκανε το σουτ στην κίνηση με το εξωτερικό φάλτσο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στη συνέχεια ο Βόλος όμως κατάφερε να ισορροπήσει και στο 21′ και 24′ πραγματοποίησε τις ίδιες επιθέσεις από τ’ αριστερά, αλλά ο Βατσλίκ και τις δύο φορές βγήκε καλά επάνω στον Φαν Βέερτ και έδιωξε την μπάλα.

Και στο 27′ ήρθε η καλύτερη στιγμή του αγώνα για το πρώτο μέρος.

Στην αντεπίθεση ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κλέιμαν και στη συνέχεια σε κενή εστία ο Μασούρας από πλάγια θέση, σούταρε άουτ!

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά μέχρι εκεί, οπότε έμεινε το 0-0 στο ημίχρονο.

Μπήκε ο Βαλμπουενά και τα έφτιαξε όλα!

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε και τόσο. Ο Ολυμπιακός μπήκε πάλι δυνατά για να πάρει την κατοχή και να βάλει ένα γκολ που θα του δώσει το προβάδισμα, όμως δεν κατάφερε να το σημειώσει, όπως και στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα στο 60′ ο Βόλος είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν έγινε η σέντρα από τ’ αριστερά, ο Ρομέρο πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ!

Στη συνέχεια όσο περνούσε ο χρόνος ο Ολυμπιακός κέρδιζε μέτρα και ο Βόλος κλεινόταν στην περιοχή του. Παράλληλα, μπήκε στο γήπεδο και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έδωσε και πάλι στους Πειραιώτες μία άλλη πνοή μέσα στο γήπεδο.

Στο 72′ ο Ονιεκούρου έστρωσε στον Βαλμπουενά, ο Γάλλος έκανε το σουτ αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε!

Και στο 81′ ο Τικίνιο κυνήγησε μία μπαλιά η οποία φαινόταν χαμένη στην αρχή, έδωσε στον Βαλμπουενά, ο οποίος άλλαξε την μπάλα με τον Ελ Αραμπί στην περιοχή και ο Γάλλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1 στο ματς!

Σκορ το οποίο κράτησε ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος και πήρε τη νίκη που ήθελε, ενόψει και του επαναληπτικού με την Αταλάντα την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκουλέν, Σοάρες, Φερράρι, Τσοκάνης (70′ Κορέα), Φερνάντες, Νίνης, Ρεγκατέν (80′ Σιέλης), Φαν Φέερτ.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Λαλά (77′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης (63′ Εμβιλά), Μ. Καμαρά. Αγκ. Καμαρά (77′ Τικίνιο), Μασούρας (46′ Ονιεκούρου), Καρβάλιο (63′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News