Βαγγέλης Μαρινάκης: Η επιστολή στον Μπαλτάκο και η σαφής αντίθεση για προβιβασμό και υποβιβασμό

 

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ και ο τρόπος που αποφασίζονται και διατάσσονται πράγματα από την ομοσπονδία κάθε άλλο παρά χαίρει της εκτίμησης των ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και δη της πλειοψηφίας όσων συμμετέχουν στη «μεγάλη» κατηγορία, τη Super League. Οι απαράδεκτοι χειρισμοί στο θέμα του αρχιδιαιτητή ήταν μία ακόμα απόδειξη αλλά δυστυχώς όχι η μόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κεραυνοί» του Βαγγέλη Μαρινάκη με επιστολή στον Τάκη Μπαλτάκο

Ως πρόεδρος και διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αλλά και ως πρόεδρος της Super League πια ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί, να έρθει σε ρήξη με την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο, που (άγνωστο για ποιό λόγο) αρνείται να δώσει στον συνεταιρισμό τα οικονομικά στοιχεία της τελευταίας 3ετίας. Η επιστολή του εξάλλου προς τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, τον οποίο χαρακτηρίζει αφερέγγυο και εντολοδόχο, φανερώνει πως δεν έχει διάθεση να κάνει πίσω.

Εκτός των άλλων, υπάρχει σαφής αντίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ να ανεβαίνουν απευθείας δύο από τη Super League 2 και να πέφτουν δύο από τη Super League. Το ιδανικό θα είναι να διατηρηθούν οι προβιβασμοί και υποβιβασμοί όπως έχουν ως τώρα.

Η πρόταση πέρασε με ψήφους 8-5 που σημαίνει πρακτικά πως η 13η και η 14η ομάδα θα υποβιβαστούν απευθείας από τη μεγάλη κατηγορία και θα ανέβουν αυτόματα οι πρωταθλητές των δύο ομίλων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News