ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' 3-0: Δύο... buzzer beater και ένα με το «καλημέρα»!

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ 3-0: Νίκη της ομάδας από την Πέλλα στο γήπεδό της, χάρη σε δύο γκολ του Ρόβα και ένα του Πρίκα

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ 3-0: Την αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού Β’, τιμώρησε ο Ρόβας δύο φορές και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης με 3-0.

Ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να πιάσει τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας της Πέλλας, ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των γηπεδούχων. Επιστρέφοντας έτσι ο Ολυμπιακός Β’ με την ήττα αυτή στα αρνητικά αποτελέσματα, λίγες ημέρες μετά την εκτός έδρας νίκη με τον Πιερικό.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ 3-0: Καλύτεροι οι γηπεδούχοι

Το πρώτο ημίχρονο φαινόταν πως θα ολοκληρωθεί με την ισοπαλία των δύο ομάδων χωρίς γκολ, όμως ο Αλμωπός τελικά είχε άλλη άποψη…

Στο 45ο λεπτό και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους της αναμέτρησης, έγινε η σέντρα από τα δεξιά, ο Ρόβας έπιασε την κεφαλιά ενώ ήταν μόνος του σχεδόν στη μικρή περιοχή, με τον Στουρνάρα αρχικά να αποκρούει αλλά η μπάλα είχε φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με το… καλημέρα οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να κάνουν το 2-0. Κάθετη μπαλιά του Γιουκούδη στα δεξιά για τον Ρόβα, ο οποίος μπήκε μόνος του στην περιοχή, πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στουρνάρα σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στη συνέχεια ο Αλμωπός Αριδαίας κλείστηκε κάπως στην άμυνά του δίνοντας μέτρα στο γήπεδο στον Ολυμπιακό Β’, χωρίς όμως να το πληρώνει αυτό. Το αντίθετο μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, στο 90+6′, ο Ασλαμπάνογλου είχε δοκάρι σε σουτ έξω από την περιοχή και στην επαναφορά της μπάλας ο Πρίκας με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (80′ Παρασκευάς), Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι (83′ Ζαχαρός), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (80′ Πέττας), Ρόβας, Γιουκούδης (71′ Μπακουτσής).

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος (53′ Βοΐλης), Ντόη (53′ Λιάτσος), Κωστή, Πινακάς (53′ Μπα).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News