Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα ξαναδείτε Zλάταν, απολαύστε με όσο είναι καιρός»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα ξαναδείτε Ζλάταν, απολαύστε με όσο είναι καιρός»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κατά την προσφιλή του συνήθεια… βομβάρδισε με επικές ατάκες αλλά εξομολογήθηκε και το φόβο του για το τέλος της σπουδαίας καριέρας του που πλησιάζει. Ο άσος της Μίλαν μίλησε ενόψει του αγώνα της εθνικής Σουηδίας με την Τσεχία (24/3, 21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έγινε για μία ακόμα φορά σημείο αναφοράς. 

«Δεν θα μπορώ να παίζω για 90 λεπτά. Γερνάω, αλλά είμαι ακόμα σε καλή κατάσταση, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να με δείτε στο γήπεδο όσο μπορείτε γιατί δεν θα δείτε ποτέ κάτι παρόμοιο. Θα δείτε τον Ελάνγκα, αλλά με όλο τον σεβασμό δεν θα ξαναδείτε έναν Ιμπραΐμοβιτς. Απολαύστε το όσο κρατήσει», ανέφερε ο Σουηδός σταρ και συμπλήρωσε: «Φοβάμαι το τέλος της καριέρας μου γιατί δεν πρόκειται να βρω πουθενά την αδρεναλίνη που νιώθω στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό πανικοβάλλομαι, θα συνεχίσω να παίζω όσο μπορώ και θα το απολαμβάνω». 

Για τον Άντονι Ελάνγκα, γιο του άλλοτε συμπαίκτη του στη Μάλμε, Τζόζεφ: «O Eλάνγκα έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αν συνεχίσει όπως τώρα, φαίνεται θετικό. Απλώς πρέπει να παλεύεις, να μην είσαι ποτέ ικανοποιημένος, προσπαθείς για περισσότερα. Το πόσο μπορεί να εξελιχθεί εξαρτάται από αυτόν. Είχαμε το γεύμα μας στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε αυτός ο μικρός έρχεται σε μένα και μου λέει: «ξέρεις τον μπαμπά μου» από την Μάλμε. Και είπα…ok. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που κατάγεται από τη Σουηδία. Το ότι μπορεί να εκπροσωπήσει τη Σουηδία τώρα την κάνει ακόμα μεγαλύτερη ως ομάδα». 

Την εβδομάδα που γεννήθηκε ο Άντονι Ελάνγκα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σουηδίας το 2002 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας/Νότιας Κορέας. Ήταν το πρώτο του…

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News