ΜΙΛΑΝ: Πέρασε ιατρικά ο Λάζετιτς, υπέγραψε και πήρε τη φανέλα του Κακά!

Ο Μάρκο Λάζετιτς αποκτήθηκε από τη Μίλαν από τον Ερυθρό Αστέρα για πέντε χρόνια

Ο Μάρκο Λάζετιτς αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τη Μίλαν, καθώς ο Σέρβος επιθετικός βρέθηκε ήδη στο Μιλάνο, πέρασε ιατρικά, υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών και μάλιστα επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 22, που φορούσε το ίνδαλμά του, ο Κακά, όταν αγωνιζόταν στους «ροσονέρι». 

Eκτός από τον Βραζιλιάνο άλλοτε θρύλο των Μιλανέζων, ο 18χρονος φορ είναι μεγάλος θαυμαστής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τώρα θα βρεθεί συμπαίκτης του! 

H συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2024, περιλαμβάνει 3 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, με πρόσθετα 500.000 ευρώ. 

Ο Λάζετιτς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και αντικαθιστά τον Πιέτρο Πελέγκρι, ο οποίος επέστρεψε στη Μονακό, πριν μετακομίσει ως νέος δανεικός στην Τορίνο. 

Η σημερινή Gazzetta dello Sport αναφέρει πώς ο Λάκετις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Linate χθες το μεσημέρι, μετά έκανε τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις στην κλινική La Madonnina, τα τεστ αθλητικής φυσικής κατάστασης στο Ambrosiana Center και τελικά υπέγραψε το συμβόλαιό του στα γραφείου του συλλόγου, στο Casa Milan. Ο παίκτης στη συνέχεια επέστρεψε στη Σερβία και αναμένεται στο Μιλανέλο τις επόμενες ημέρες για την πρώτη προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του.

«Θυμάμαι τον Σαβίτσεβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα… και ξέρουμε ότι η ιστορία στο Μιλάνο επαναλαμβάνεται συχνά…», είπε ο Πάολο Μαλντίνι πριν από λίγες μέρες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News