Λάτσιο - Μίλαν: Με γκολ σαν του Τονάλι, θα 'ναι... πρωταθλήτρια πάλι!

Λάτσιο – Μίλαν: Με γκολ σαν του Τονάλι, θα ‘ναι… πρωταθλήτρια πάλι! Θρίαμβος στις καθυστερήσεις επί της Λάτσιο στη Ρώμη

Για ενενήντα λεπτά ο Σάντρο Τονάλι δεν βλεπόταν στο χορτάρι του «Ολίμπικο» πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις. Ωστόσο, αν στο τέλος του μαραθωνίου της Serie A η Μίλαν καταφέρει να επιστρέψει στο θρόνο της πρωταθλήτριας έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά τον τελευταίο της τίτλο, τότε το όνομα του διεθνή Ιταλού θα πρέπει να… χαραχθεί σε περίοπτη θέση στη βάση του τροπαίου. 

Για ένα ολόκληρο παιχνίδι η Μίλαν φλέρταρε στη Ρώμη με μια οδυνηρή απώλεια βαθμών απέναντι στη Λάτσιο, καθώς βρέθηκε να ακολουθεί από νωρίς στο σκορ.

Το γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε όμως δεν αποδείχτηκε αρκετό να αφήσει τους Μιλανέζους πίσω στη μάχη της κορυφής με την συμπολίτισσα Ίντερ. 

Το γκολ του Ζιρού ήταν η αρχή και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τονάλι εκμεταλλεύτηκε κεφαλιά – ασίστ του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και βοήθησε τη Μίλαν να κερδίσει τη Λάτσιο τρεις φορές μέσα στην ίδια σεζόν, για πρώτη φορά από τη σεζόν 2005-05. 

Οι επίδοξοι πρωταθλητές έφτασαν με τη νίκη τους (2-1) στους 74 βαθμούς και πάτησαν κορυφή, έχοντας πλέον +2 από την Ίντερ με ματς περισσότερο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News