Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μάντσεστερ Σίτι 0-5: Τα highlights του θριάμβου της Σίτι στη Λισαβόνα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μάντσεστερ Σίτι 0-5: Τα highlights του θριάμβου της Σίτι στη Λισαβόνα. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μία ευρεία νίκη, με σκορ 5-0, κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας…

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μία ευρεία νίκη (5-0) κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του Uefa Champions League…

Οι «πολίτες», αναμφίβολα, ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ζευγαριού, κάτι το οποίο απέδειξαν και στον αγωνιστικό χώρο του Ζοσέ Αλβαλάδε. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκαν με άγριες διαθέσεις, πετυχαίνοντας στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης το πρώτο τους τέρμα με τον Ριγιάντ Μαχρέζ.

Το γκολ του Αλγερινού, το οποίο ήρθε μετά από έλεγχο του VAR, ακολούθησαν ακόμα τρία, μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Μπερνάρντο Σίλβα και Φόντεν ήταν αυτοί που πέτυχαν τα δύο γκολ για να δώσουν ένα μη ανατρέψιμο προβάδισμα στους Άγγλους, πριν οι ομάδες κατευθυνθούν στα αποδυτήρια. 

Το κερασάκι στην τεράστια νίκη της Μάντσεστερ Σίτι έβαλε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Αδάν, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Δείτε τα highlights της νίκης της Μάντσεστερ Σίτι:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-5: Η μηχανή του Πεπ… τρομοκράτησε τη Λισαβόνα!

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Η… ζωγραφιά του Στέρλινγκ στο Ζοσέ Αλβαλάδε

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Γκολ με σουτ – κεραυνό ο Μπερνάρντο Σίλβα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News