ΡΑΛΦ ΡΑΝΓΚΝΙΚ: «Ο Ρονάλντο θέλει πάντα να παίζει»

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Οι σχέσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραλφ Ράνγκνικ δείχνουν να περνάνε από χίλια κύματα, με τελευταίο επεισόδιο την αλλαγή του Πορτογάλου στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ!

Οι σχέσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραλφ Ράνγκνικ δείχνουν να περνάνε από χίλια κύματα.

Το τελευταίο επεισόδιο στη σχέση των δύο συνέβη στο παιχνίδι της Μπρέντφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην επικράτηση των «διαβόλων» με 1-3. Ο Ρονάντο έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό και φάνηκε ενοχλημένος, όμως ο Ράνγκνικ έδωσε τη δική του εξήγηση, για να… ηρεμήσει και τον σταρ του, τονίζοντας πως το θέμα έχει πάρει πολύ μεγαλύτερη έκταση από ό,τι πρέπει

Οι δηλώσεις του Ραλφ Ράνγκνικ

«Λοιπόν, δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσο θόρυβο για αυτό. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και το προπονητικό μου επιτελείο. Η δουλειά ενός προπονητή είναι να βοηθά την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι και ήταν ξεκάθαρο από την εμπειρία μας στο Villa Park ότι αυτή τη φορά έπρεπε να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Πήγαν καλύτερα και το μόνο ερώτημα ήταν ποιον θα βγάλουμε.

Φυσικά, ο Κριστιάνο είναι ένας παραγωγικός σκόρερ και ένας παίκτης που θα θέλει πάντα να παίζει και να σκοράρει. Με ρωτούσε επίσης “γιατί δεν έκανες αλλαγή έναν από τους νεότερους παίκτες;”. Η απάντηση ήρθε πέντε λεπτά αργότερα όταν ένας από τους νεότερους παίκτες (Ράσφορντ) σημείωσε το τρίτο γκολ.

Ίσως ο Κριστιάνο θα μπορούσε να είχε σκοράρει και το τρίτο γκολ, αλλά το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με ίσως, αλλά να πάρεις μια απόφαση την κατάλληλη στιγμή».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News