ΟΛΕ ΓΚΟΥΝΑΡ ΣΟΛΣΚΙΕΡ: Το αντίο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δάκρυα στα μάτια (vids)

Το συγκινητικό βίντεο του αποχαιρετισμού στο επίσημο κανάλι των «Κόκκινων Διαβόλων», με τον Νορβηγό τεχνικό να εξομολογείται ότι έδωσε τα πάντα στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από απόφαση της διοίκησης και ο Νορβηγός τεχνικός αποχαιρέτησε την ομάδα στην οποία καταξιώθηκε ως παίκτης και κάθισε στον πάγκο της τον Μάρτιο του 2019, μέσω του επίσημου καναλιού του συλλόγου.

 

 

«Ξέρετε τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για μένα και τι ήθελα να πετύχω εδώ. Για τον σύλλογο, για τους φιλάθλους, για τους παίκτες, για το επιτελείο. Ήθελα να κάνουμε το επόμενο βήμα για να ακολουθήσουμε την πρόκληση  στο πρωτάθλημα, να κερδίσουμε τρόπαια. Δεν θέλω να απαντήσω σε όλα… θα υπάρξουν δημοσιογράφοι που θα με ρωτήσουν για συνεντεύξεις, αλλά όχι, δεν πρόκειται να κάνω συνεντεύξεις. Φεύγω από τη… μπροστινή πόρτα επειδή όλοι ξέρουν πως έδωσα τα πάντα στο κλαμπ. Αυτή η ομάδα σημαίνει τα πάντα για εμένα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να προσφέρω τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν. Είμαι πολύ περήφανος. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Είναι οι καλύτεροι. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε. Ελπίζω να αφήνω την ομάδα καλύτερη από ό,τι ήταν όταν την ανέλαβα. Θα συναντηθούμε ξανά», δήλωσε σε κλίμα συγκίνησης ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. 

 

«Όπως τους είπα σήμερα το πρωί, να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, ξέρουν ότι είμαστε καλύτεροι απ’ αυτό, δεν μπορέσαμε να το δείξουμε. Αλλά θα πρέπει να το δείξουν, να απολαύσουν ότι είναι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παίζουν στο Champions League, στο υψηλότερο  επίπεδο. Ο Μάικλ Φλέτσερ θα είναι πρώτος προπονητής, του έχω απεριόριστο σεβασμό, τον αγαπάω, θα είναι καλά. Θα τους βλέπω και θα τους υποστηρίζω». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News