ΓΚΑΡΙ ΝΕΒΙΛ: «Οι Γκλέιζερς έφεραν τον Ρονάλντο για να ηρεμήσουν τον κόσμο της ομάδας»

O άλλοτε αρχηγός των «Κόκκινων Διαβόλων» δήλωσε ότι ο Πορτογάλος σταρ και ο Βαράν θα φέρουν «αέρα» τίτλων στη Γιουνάιτεντ, αλλά υπάρχουν βαθιά ριζωμένα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν στο σύλλογο.

Ο Γκάρι Νέβιλ πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησαν στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο «για να κλείσουν τα στόματα του κόσμου της ομάδας» μετά την κριτική που δέχθηκαν πέρυσι.

«Οι Γκλέιζερς έκαναν αυτό που συνηθίζουν να πράττουν όταν βρίσκονται υπό πίεση», δήλωσε στο Sky Sports, ο άλλοτε αρχηγός των «Κόκκινων διαβόλων».

«Κάνουν δύο ή τρεις μεταγραφές και βασικά, καταλαγιάζουν οι φωνές. Νομίζω ότι υπάρχουν βαθιά ριζωμένα ζητήματα, που πρέπει να επιλυθούν στη Γιουνάιτεντ. Δεν μπορούσαν να αφήσουν τον Ρονάλντο να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Το είχαν περάσει στο παρελθόν με τον Σάντσες  όταν πήγαινε στη Σίτι  και έκαναν παρέμβαση. Έπρεπε να παρέμβουν σε αυτό το σημείο, θέλοντάς το ή όχι, είναι άλλο θέμα. Δεν νομίζω ότι η μεταγραφή του Ρονάλντο κάνει τη Γιουνάιτεντ καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι που κέρδισε το Champions League την περασμένη σεζόν και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, κανένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παραπονεθεί για τους τρεις παίκτες που έχουν έρθει  αυτό το καλοκαίρι.

Σίγουρα αυτές οι κινήσεις φέρνουν την ομάδα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά εάν νομίζω ότι θα το κάνει; Όχι. Ωστόσο, τώρα είμαι πιο ενθουσιασμένος που διεκδικούν τον τίτλο από ό,τι πριν από πέντε ή έξι ημέρες», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Ρονάλντο και ο Βαράν έχουν τη νοοτροπία να κερδίσουν τον τίτλο χωρίς αμφιβολία. Αν θα στοιχημάτιζα το σπίτι μου ότι θα κερδίσουν το πρωτάθλημα, όχι, αλλά θα ήθελα απελπισμένα να συμβεί αυτό.  Απλώς είμαι ρεαλιστής».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News