Μάντσεστερ Γουνάιτεντ: Τεν Χαχ κοίτα τι ομάδα πας να πάρεις

Με την ήττα της 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ», από το γκολ του Γκόρντον στο 27΄(με τη βοήθεια του ΜακΓκουάιρ), η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να αναστήσει και την Έβερτον η οποία μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ, που υποτίθεται ανέλαβε την ομάδα για να σώσει τη χρονιά, κατέχει πλέον το χειρότερο ποσοστό νικών από κάθε μάνατζερ που πέρασε από το «Ολντ Τράφορντ». Ο Γερμανός έχει κερδίσει μόλις το 47%  των αγώνων (8/17)του στην Premier League.

Η φτωχή εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον» έκανε τον Γκάρι Λίνεκερ να επιστρατεύσει όλη του την ειρωνία στο Twitter, γράφοντας: Tεράστια νίκη για την Έβερτον. Ξέρω ότι ήταν απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά όπως και να χει ήταν τεράστια!»

Δείτε το tweet του Γκάρι Λίνεκερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει 7η στη βαθμολογία και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης την επόμενη σεζόν, όταν στο τιμόνι της θα βρίσκεται ο Έρικ Τεν Χαχ, όπως αποκάλυψαν τα ολλανδικά Μέσα.

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν να δώσουν επτά ματς ενώ οι ανταγωνιστές τους από ένα έως δυο περισσότερα. Και είναι το πρόγραμμα τους «παλούκι» δεδομένου ότι έχουν να αντιμετωπίσουν Λίβερπουλ (εκτός), Άρσεναλ (εκτός) και Τσέλσι (εντός)

Το πρόγραμμα της Μαν. Γιουνάιτεντ έως το τέλος

-Νόριτς

-Λίβερπουλ (εκτός)

-Άρσεναλ (εκτός)

-Μπρέντφορντ

-Μπράιτον (εκτός)

-Τσέλσι

-Κρίσταλ Πάλας (εκτός)

Δείτε τα highlights του Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουν 1-0

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News