Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε κατάσταση υστερίας, ξανά στους δρόμους κατά των Γκλέιζερ οι οπαδοί!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε κατάσταση υστερίας, ξανά στους δρόμους κατά των Γκλέιζερ οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν το παιχνίδι απέναντι στη Νόριτς για την Premier League. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβησαν σε μία ειρηνική πορεία, πριν το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ», θέλοντας να εναντιωθούν προς την οικογένεια των Γκλέιζερς.

«Τίποτα δε θα αλλάξει αν το κεφάλι του φιδιού δεν αφαιρεθεί» ανέφεραν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης, διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά για την κατάσταση του συλλόγου.

Ο στόχος τους βέβαια δεν είναι άλλος από τους ιδιοκτήτες, την οικογένεια Γκλέιζερ που θεωρούν ότι κρατάει τον «όμηρο» τον σύλλογο με τον τρόπο διοίκησής τους.

 

Η κόντρα άλλωστε κρατάει χρόνια, αφού εδώ και μία δεκαετία στο «Ολντ Τράφορντ» υπάρχουν τα κασκόλ πρασινοκίτρινης απόχρωσης, ενώ πέρσι η διαμαρτυρία πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ οδήγησε στην αναβολή του αγώνα υπό τον φόβο των επεισοδίων.

 

Ωστόσο οι ίδιοι διαβεβαιώνουν πως πρόκειται για μία ειρηνική διαμαρτυρία, αφού θέλουν να… πάρουν πίσω την ομάδα τους όπως λένε. Μαζεύτηκαν από νωρίς στις τοπικές παμπ και τραγουδώντας συνθήματα κατά των Γκλέιζερ έφτασαν ως το γήπεδο, με την παρουσία της αστυνομίας να ελέγχει την κατάσταση!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News