Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τάισον Φιούρι ζητά από τον Ρονάλντο να αποσυρθεί μετά την τραγική σεζόν των «διαβόλων»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες, αν όχι τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της και ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο στόχαστρο του Τάισον Φιούρι.

Παρά τα 24 γκολ σε 37 συμμετοχές στη φετινή Premier League, Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ούτε μπορεί να σώσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε να σωθεί ο ίδιος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 4-0 από την Μπράιτον και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός μέχρι και από το Europa League της ερχόμενης περιόδου.

Κάτι που για τον ίδιο τον Ρονάλντο είναι καταστροφή στο… σερί του. Από τη σεζόν 2002-03 που έκανε το ντεμπούτο του στα προκριματικά του Champions League με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας (οι Πορτογάλοι αποκλείστηκαν από την Ίντερ και έπαιξαν στο UEFA), ο CR7 δεν έχει λείψει ποτέ από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Έτσι ο Ρονάλντο πρέπει να πάρει μία απόφαση, αν θέλει να μείνει στους «κόκκινους διαβόλους» υπό την ηγεσία του Έρικ Τεν Χαγκ, με την «Telegraph» να κάνει λόγο πως αυτό είναι η προτεραιότητά του, παρά τις φήμες για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο οι αντιδράσεις βρίσκουν τον Ρονάλντο στο στόχαστρο, με τελευταίο τον Τάισον Φιούρι. Ο διεθνούς φήμης μποξέρ και κάτοικος του Μάντσεστερ, είχε κάνει πλάκα στην επιστροφή του Πορτογάλου το καλοκαίρι, λέγοντας πως δεν τους χωράει και τους δύο η πόλη.

Πλέον όμως το αστείο για αυτόν τελείωσε, με την αγαπημένη του ομάδα να παραπαίει και τον ίδιο να ζητάει να… σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αποσυρθεί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News