Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στην Πορτογαλία κατά τη διάρκεια του «ντέρμπι του Μάντσεστερ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι στο «Etihad» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι να ταξιδέψει στην πατρίδα του…

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι στο «Etihad» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι να ταξιδέψει στην πατρίδα του…

Αναμφίβολα, η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ηχηρή ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο Πορτογάλος αναμενόταν να βρεθεί στη γραμμή κρούσης, ωστόσο ένα πρόβλημα στον καμπτήρα του ισχίου τον ανάγκασε να παραμείνει εκτός αποστολής της ομάδας του, παρά τη θεραπεία που ακολούθησε.

Μάλιστα, την απουσία του Κριστιάνο επιβεβαίωσε πριν τον αγώνα ο τεχνικός της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡαλφ Ράνγκνικ, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να εμπιστευθεί το ιατρικό team της ομάδας, αφήνοντας παράλληλα ένα μικρό μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό του παίκτη του.

 

Δεν πήγε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά στην Πορτογαλία

Το γεγονός αυτό, όμως, δεν φαίνεται να εμπόδισε τον Πορτογάλο σταρ να ταξιδέψει στην πατρίδα του, την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» συντρίβονταν από τους «πολίτες» με σκορ 4-1.

Η συμπεριφορά του Ρονάλντο, όπως αναφέρει το Athletic δεν άρεσε σε κανέναν συμπαίκτη του, με τον ρεπορτάζ να αναφέρει πως «οι τραυματισμένοι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αγώνες, αλλά λέγεται ότι οι συμπαίκτες του Ρονάλντο αισθάνονται ότι η παρουσία του στο γήπεδο, δεδομένης της αύρας και της συνεισφοράς του σε αυτή τη σεζόν, θα μπορούσε να ήταν ευεργετική».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News