ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ερίκ Τεν Χαγκ, ο εκλεκτός για τον πάγκο της

Με τον Ραλφ Ράνγκνικ να έχει… χάσει τα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων» οι ιθύνοντες του συλλόγου σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, ως προς την τεχνική του ηγεσία…

Πιο συγκεκριμένα στο σύλλογο του Μάντσεστερ θεωρούν δεδομένο πως δεν θα συνεχίσουν με τον Ραλφ Ράνγκνικ στην άκρη του πάγκου, με το όνομα του Ερίκ Τεν Χαγκ να φιγουράρει ψηλά στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Times ο Ολλανδός προπονητής είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ με τον Ραλφ Ράνγκνικ να προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, για την οποία και υπέγραψε το συμβόλαιο του, με το σύλλογο να του εμπιστεύεται προσωρινά τα αποδυτήρια και τον πάγκο της ομάδας, με τα οποία δεν μοιάζει να τα πηγαίνει καλά, μιας και έχει χάσει την εμπιστοσύνη από πολλούς παίκτες.

Θυμίζουμε πως ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι του Άγιαξ από το 2017 και έχει κάνει καταπληκτική δουλειά μέχρι σήμερα. Ο ίδιος, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, τόνισε πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αν ισχύουν οι παραπάνω φήμες, θεωρείται δεδομένο πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν σε πρώτο πλάνο τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όπως φερόταν να είναι όταν απολύθηκε από τους Άγγλους ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News