Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διώχνει τη μιζέρια με Μαλασία και Φρένκι ντε Γιονγκ

Δίχως αμφιβολία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η ομάδα που είχε τη μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης εν όψει του φετινού καλοκαιριού, τόσο για να ανέβει ποιοτικά, όσο και για να στηρίξει με το… καλημέρα τον Ερικ Τεν Χαγκ, που αποτέλεσε την επιλογή της για να «αναστήσει» μία ομάδα που έφτασε στο ναδίρ της στη σεζόν 2021/22 και βαθμολογικά και αγωνιστικά.

Παρ’ όλα αυτά, το ημερολόγιο δείχνει 1η Ιουλίου και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια προσθήκη, γεγονός που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια όχι μόνο στους οπαδούς και στους παίκτες (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο που θέλει ένα δυνατό… supporting cast), αλλά και στον ίδιο τον Ερικ Τεν Χαγκ που επιθυμούσε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ενσωμάτωση ποδοσφαιριστών, ώστε να εντάσσονται στις συνθήκες που επιβάλλει πλέον στο «Ολντ Τράφορντ».

Πρώτος ο Ταϊρέλ Μαλασία

Αυτή η κατάσταση, όμως, φαίνεται ότι αλλάζει σύντομα. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη ανεβάσει ρυθμούς στον τομέα των μεταγραφών και αυτός που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα είναι ο Ταϊρέλ Μαλασία. Ο αριστερός μπακ της Φέγενορντ αποτελούσε μεγάλη επιθυμία του Τεν Χαγκ., αφού τον γνωρίζει από το ολλανδικό πρωτάθλημα και θεωρείται ο κατάλληλος για να βάλει πίεση στον Λουκ Σο στο αριστερό άρκο της άμυνας, με τον Αλεξ Τέλες και τον Μπράντον Γουίλιαμς να θεωρούνται περιττοί.

Ο μεγάλος στόχος

Από εκεί και πέρα, ο μεγάλος στόχος που είναι φυσικά ο Φρένκι ντε Γιονγκ, είναι πια πολύ κοντά στη μετακόμισή του στην Αγγλία, εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα τα έχουν βρει σε μεγάλο βαθμό στο οικονομικό σκέλος και σύμφωνα με τους Ολλανδούς, ο ντε Γιονγκ θα είναι στο Μάντσεστερ την προσεχή εβδομάδα.

Οι επόμενοι στόχοι προέρχονται από την πρώην ομάδα του Ερικ τεν Χαγκ, καθώς οι εισηγήσεις του είναι ξεκάθαρες. Λισάνδρο Μαρτίνες για την άμυνα, Αντονι για τη μεσοεπιθετική γραμμή, αμφότεροι από τον Αγιαξ, με τον «Αίαντα» να μην… ενθουσιάζεται με την ιδέα πώλησης ακόμα δύο ποδοσφαιριστών, διότι ήδη έχουν χαιρετήσει οι Χράφενμπερχ, Μαζράουι (Μπάγερν Μονάχου) και προσεχώς ο Σεμπαστιάν Αλέ που θα ανακοινωθεί από την Ντόρτμουντ.

Το σίγουρο είναι όμως ότι έρχεται εβδομάδα με εξελίξεις και πιθανώς με χαμόγελα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News