Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαδηλώσεις κατά των Γκλέιζερ και στο Μπράιτον

Την ώρα που οι οπαδοί της Τσέλσι καλοδέχονταν τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας Τοντ Μπόλι, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαδήλωναν εναντίον των δικών τους Αμερικανών αφεντικών, της οικογένειας Γκλέιζερ.

«Θέλουμε να φύγουν οι Γκλέιζερ» τραγουδούσαν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο γήπεδο της Μπράιτον πριν καν κυλήσουν 12 λεπτά στον αγώνα ενώ είχαν σηκώσει και πανό με το ίδιο περιεχόμενο στην εξέδρα. 

Oι διαδηλώσεις κατά των Γκλέιζερ δεν είναι φετινό φαινόμενο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει σαφώς πιο έντονη μορφή, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση έχει ανακοινώσει αλλαγές στο κλαμπ, με κυριότερη την πρόσληψη του Τεν Χαχ στην τεχνική ηγεσία. 

Μαζική αποχώρηση

Στο προηγούμενο ματς με την Μπρέντφορντ, την περασμένη Δευτέρα οι οπαδοί είχαν αποφασίσει μαζική αποχώρηση (η οποία σε μεγάλο βαθμό δεν συνέβη) στο 73ο λεπτό. Αυτά τα 17 λεπτά που απόμεναν για τη λήξη συμβόλιζαν τα 17 χρόνια που η οικογένεια Γκλέιζερ είναι ιδιοκτήτρια του συλλόγου.

Η Γιουνάιτεντ μένει εκτός Champions League για πέμπτη φορά σε 30 χρόνια, και είναι ξεκάθαρο ποιον κατηγορούν οι οπαδοί για αυτό.

Μέσα στη γκρίνια πάντως η ομάδα τους δέχθηκε γκολ στο 16΄από τον Καισέδο και βρίσκεται πίσω στο σκορ στον αγώνα με την Μπράιτον γεγονός που βαραίνει ακόμη περισσότερο το κλίμα κατά των Γκλέιζερ.

Δείτε το γκολ της Μπράιτον

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News